Casti Baseus encok h06, jack 3.5mm (negru)
Baseus

Casti Baseus encok h06, jack 3.5mm (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Castile Encok H06 de la Baseus ofera un sunet clar, fara distorsiuni, fiind capabile sa reduca zgomotul de fond astfel incat sa puteti asculta muzica preferata sau sa purtati o discutie telefonica chiar si in mediile mai zgomotoase.
  • Castile au 3 gauri pentru a elibera sunetul in format 6D, iar componentele sunt de buna calitate oferind un echilibru perfect intre inalte si bass.
  • Cablul acoperit cu material plastic si impletitura de material textil nu se incurca si transmite sunetul clar si fara distorsiuni.
  • De asemenea mufa Jack 3.5 mm este aurita pentru o mai buna conductibilitate.
  • Castile au o carcasa din aliaj de aluminiu pentru un design elegant dar si pentru o acustica deosebita.
  • Are telecomanda (cu microfon incorporat) integrata pe fir pentru gestionarea convorbirilor telefonice sau a muzicii (play/pause, control volum). Nu este nevoie sa indepartati castile de la ureche pentru a vorbi la telefon, doar apasati scurt butonul pentru a raspunde sau mentineti apasat pentru a respinge.
  • Forma castilor este special creata pentru a se potrivi in ureche, acestea putand fi utilizate timp indelungat fara a provoca dureri.
  • De asemenea forma acestora nu permite caderea usoara a acestora.
  • CARACTERISTICI: casti in ear izolarea zgomotului de fond cablu acoperit cu material plastic si impletitura de material textil cablul nu se incurca carcasa din aliaj de aluminiu mufa jack 3.5 mm aurita telecomanda pe fir lungime cablu: 1.2 m sunet clar de inalta fidelitate echilibrarea exceptionala a tonalitatii sunetelor potrivire confortabila design ergonomic impedanta: 32 Ohm frecventa: 20Hz-20KHz culoare: Negru comaptibile cu dispozitivele cu port Jack 3.5 mm ..
56.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici casti in ear izolarea zgomotului de fond cablu acoperit cu material plastic si impletitura de material textil cablul nu se incurca carcasa din aliaj de aluminiu mufa jack 35 mm aurita telecomanda pe fir lungime cablu12 m sunet clar de inalta fidelitate echilibrarea exceptionala a tonalitatii sunetelor potrivire confortabila design ergonomic impedanta32
Ohm - frecventa20hz20khz culoarenegru comaptibile cu dispozitivele cu port

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri casti bluetooth

Categorii Baseus

Casti Baseus encok h06, jack 3.5mm (negru)

Casti Baseus encok h06, jack 3.5mm (negru)

56.99 Lei

Cautari frecvente