Cuier gl luke fag - argintiu

Cuier gl luke fag - argintiu

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuierul GL LUKE este fabricat din metal argintiu, in combinatie cu elemente elegante din fag, prezentandu-ne un mod modern la vedere de asezare a camasilor cu scopul de a nu se sifona dar si a hainelor.
  • Este un model modern din categoria suporturilor pentru haine, fiind creat si cu scopul de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din jur intr-o maniera moderna, putand fi asezat pe hol, in birouri sau in hoteluri.
  • De altfel, fiind fabricat din materiale usoare, acesta prezinta o greutate de 6,1 kg.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere conform necesitatilor fiecaruia, punandu-ne la dispozitie si un spatiu special in partea de jos unde pot fi asezate accesoriile si astfel acestea sa nu ocupe loc inutil in ale locuri din casa.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat in model modern din fag in combinatie cu metal argintiu, usor de transportat oriunde se doreste Creat din material rezistent si prezentand spatii speciale pentru asezarea ordonata a accesoriilor O alegere avangardista pentru asezarea in mod ordonat a camasilor Ideal pentru aranjarea accesoriilor intr-o maniera moderna si in acelasi timp utila Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 30 cm Lungime :cm Inaltime :118 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
197.80 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat in model modern din fag in combinatie cu metal argintiu usor de transportat oriunde se doreste
Latime30 cm
LungimeCm
Inaltime118 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier gl luke fag - argintiu

Cuier gl luke fag - argintiu

197.80 Lei

Cautari frecvente