Mmd Cap termostatic smart wireless mentor tsw008 zigbee 3.0 premium
Mmd

Mmd Cap termostatic smart wireless mentor tsw008 zigbee 3.0 premium

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un proiect IoT by Mentor cu numar nelimitat de produse smart wireless intr-o singura aplicatie.
  • Cap-ul termostatic, termostatul de calorifer are un design placut, este conceput pentru a fi rapid, simplu de configurat si utilizat, are un ecran LCD usor de citit cu lumina de fundal ce afiseaza temperatura setata, temperatura masurata, programul setat(manual, eco, automat), vizibil pe timp de noapte doar cand este accesat.
  • Termostatul de calorifer sau capul termostatic wireless Mentor TSW008 masoara temperatura aerului din locatia unde este montat caloriferul, prin reglarea fluxului de apa calda ce trece prin caloriferul pe care este montat.
  • Prin automatizarea fiecarui termostat de calorifer veti reduce fluxul de apa calda necesar incalzirii unei locatii anume(birou, camera de apartament, spatiu comercial, hala, etc.), flux pe care centrala termica il sesiseaza diminuand volumul de apa calda ce trebuie trimis catre retea, toate acestea ducand in final la o scadere a costurilor de pana la 30% cu gazele dar si cu energia electrica(pompa de apa pentru functionare are nevoie de energie electrica). Termostatul pentru calorifer NU controleaza centrala termica, el masoara temperatura din locatia de pe caloriferul unde este montat, permitandu-va sa actionati prin functiile de pe telefonul mobil: 1. Va permite sa automatizati non-stop temperatura din locatia unde Capul termostatic este montat. 2. Functia Fereastra/Usa deschisa: cand este activata aceasta functie, sistemul va opri automat incalzirea daca va detecta o scadere brusca a temparaturii in camera (intre 2 și 15 grade Celsius). Acest lucru se va intampla atunci cand o usa sau o fereastra va fi uitata deschis fara a se opri incalzirea inainte. 3. Functia Protechtie inghet: cand este activata aceasta functie, sistemul se va seta automat la tmperatura standard de functionare 5 ℃ ~15℃. 4. Functia de Functionare Standard (setare implicita): cand este activata aceasta functie, sistemul va trece automat pe modul de functionare cu 4 intervale de temperatura noapte, dimineata, zi, seara. 5. Functia de Control parental(child-lock): cand este activata aceasta functie sistemul NU va permite accesarea accidentala a Termostatului de calorifer de catre un copil, persoane terte.
  • Principalele caracteristici ale produselor Smart wireless Mentor ZigBee 3.0 sunt: Consum redus de energie; Conectare la reteaua wireless mai rapida; NU prezinta interferente cu alte sisteme in utilizare, conectare: fiabilitate ridicata la conectare si functionare fara intreruperi a tuturor produselor din sistem in locatiile cu spatii multiple aflate atat pe orizontal cat si pe vertical; NU pot fi accesate de catre persoane externe sistemului.
  • Continut Pachet: 1 Buc.
  • Cap termostatic Set adaptoare, 3 buc. pt. conectare la robinet termostatic(acesta NU este inclus) 2 suburi + 2 piulite 6 diferentiere platic Manual de Utilizare.
  • Atentie! Sistemul de termoficare cu Cap Termostatic / Termostat pentru calorifer trebuie sa contina un HUB, Gateway Smart wireless Mentor ZigBee.Nota: Robinetul termostatic NU este inclus in pachet, acesta se poate achizitiona de la orice magazin de bricolaj.
  • Inainte de a incepe constructia propriului sistem Smart Home trebuie sa aveti in vedere urmatoarele: 1. Daca aplicatia, software-ul care manageriaza device-urile este GRATUIT(A)? DA, aplicatia este GRATUITA(vezi cartea tehnica), este disponibila in limba romana si/sau engleza, poate fi descarcata de pe Google Play sau Apple Store; 2. Cu ce protocol, tehnologie wireless sistemul este functional? Sistemul este functional atat cu protocolul wireless 802.11 b/g/n (2.4 GHz) WiFi sau/si ZigBee 3.0 3. Cu ce protocol wirless functioneaza produsul? HUB-ul, Gateway-ul wireless Mentor este operational cu protocolul wireless ZigBee 3.0. 4. Care este numarul minim sau maxim de device-uri pe care le putem conecta la sistem? Sistemul functioneaza cu unul sau oricate device-uri doriti, fara a-i fi afectata buna functionare.
  • Device-urile pot fi: senzori de apa, gaz, fum, miscare, temperatura, etc. intrerupatoare, becuri, prize, camere IP, video interfoane, incuietori, etc. Teoretic, dar si practic la aplicatie se pot conecta si pot functiona un numar nelimitat de device-uri.
224.99 LeiPret vechi: 240.99 LeiDiscount 7%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Mobil1
Fereastra/usa deschisaCand este activata aceasta functie sistemul va opri automat incalzirea daca va detecta o scadere brusca a temparaturii in camera (intre 2 si 15 grade
Protechtie inghetCand este activata aceasta functie sistemul se va seta automat la tmperatura standard de functionare 5 c 15c 4
Standard (setare implicita)Cand este activata aceasta functie sistemul va trece automat pe modul de functionare cu 4 intervale de temperatura noapte dimineata zi seara 5
Control parental(child-lock)Cand este activata aceasta functie sistemul
Zigbee 3.0 sunt
Nu prezinta interferente cu alte sisteme in utilizare, conectareFiabilitate ridicata la conectare si functionare fara intreruperi a tuturor produselor din sistem in locatiile cu spatii multiple aflate atat pe orizontal cat si pe vertical
Pachet 1
Zigbee.nota
Home trebuie sa aveti in vedere urmatoarele1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii deschidereainchiderea dispozitivului prin programare
Mentor, utilizatorul are acces la automatizare si control fara intreruperi oriunde ar fi prin aplicatie si cloud la monitorizare si securitate prin camere video de interior si exterior senzori de miscare video interfoane incuietori

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Cap termostatic smart wireless mentor tsw008 zigbee 3.0 premium

Mmd Cap termostatic smart wireless mentor tsw008 zigbee 3.0 premium

224.99 Lei

Cautari frecvente