Mmd Kit banda led rgb wireless mentor sl004 wifi ip65 2m a++ dimabila premium
Mmd

Mmd Kit banda led rgb wireless mentor sl004 wifi ip65 2m a++ dimabila premium

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Banda Led Mentor SL004 va insufleti petrecerile aniversare(zi de nastere, botez, nunta, etc.), sarbatori, Craciun, Hallowen, etc. prin multitudinea de jocuri de culori si scene colorate.Banda Led Mentor SL004 are un design modern, este flexibila, impermeabila IP65, usor de instalat, utilizat.
  • Banda se poate fixa(banda autoadeziva 3M) pe orice tip de suprafata plastic, pvc, lemn, metal, pereti gips carton, caramida, bca, etc. poate fi prelungita sau micsorata prin taiere in functie de suprafata dorita.Banda Led Mentor SL004 a fost special proiectata pentru a aduce un ton de culoare si relaxare in sufragerie, dormitor, bucatarie, decor de camera, birou, bar, pe tavan, pe pereti, pe dulap, pe rafturi, pe/in mobilier, pe scari, verande, etc.Banda Led Mentor SL004 este un cadou ideal pentru adolescenti, prieteni, familie.
  • Functii si scenarii1. Dupa instalarea soft-ului puteti redenumi locul, pozitia si nr. produsului.2. Poate fi folosit atat ca un bec standard lumina alba calda sau rece cat si ca un bec multicolor.3. Teme luminoase: lumina alba calda/rece, party/disco multicolor, jocuri de culori instantanee, culori ROGVAIV programabile, etc.4. Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii:deschiderea/inchiderea dispozitivului prin programare;la activarea unui senzor(miscare, usa, etc.) sa se activeze, aprinda kit-ul etc.5. Consum redus de energie(14W), timp de functionare ridicat(cca.50000h).6. Transmisie WiFi 45m pentru transmisie interioara, 100m pentru transmisie in line dreapta fara obstacole.7. Dispozitivul poate fi utilizat de unul sau mai multe persoane.8. Manipulare usoara, Pornire usoara si stabila.9. Dupa inrolarea in aplicatie produsul poate fi controlat de pe mobil 24/24.10. Suporta, functioneaza cu Alexa si Google Home voice control.
  • Cum instalez Banda led RGB Smart Mentor SL004?1. Descarcati pe Smartphone, Tableta aplicatia(vezi cartea tehnica) de pe Google Play sau Apple Store.
  • Aplicatia transmite in timp real temperatura exterioara, umiditatea, viteza vantului si presiunea aerului.2. In dreapta sus dati click pe iconita inch+inch, apar mai multe device-uri, accesati inchElectrical Outlet/Other Productsinch3. Asigurati-va ca LED-ul indicator al BECULUI se aprinde intermitent4. Accesati, din aplicatie, butonul inchLed-ul indicator se aprinde intermitentinch, astfel incepe instalarea si la 100% a-ti reusit instalarea ei.
  • In construirea propriului sistem Smart Home, ce poate fi folosit pentru locatii diferite: casa, apartament, birou, depozit, hala industriala, spatiu comercial, etc. trebuie sa se tina cont de informatiile de baza, acestea fiind:1. Daca aplicatia, cloud-ul, software-ul care manageriaza device-urile sunt GRATUITE?DA!
  • Aplicatia(vezi cartea tehnica) este disponibila in limba romana si/sau engleza, poate fi descarcata de pe Google Play sau Apple Store, in mod GRATUIT;2. Cu ce protocol, tehnologie wireless este sistemul Smart Home functional?Aplicatia software si device-urile sunt operationale cu protocolul wireless 802.11 b/g/n (2.4 GHz) WiFi3. Sistemul functioneaza fara unitate centrala?DA!
  • Sistemul Mentor functioneaza fara unitate centrala!4. Care este numarul minim sau maxim de device-uri pe care le putem conecta la sistem?Sistemul functioneaza cu unul sau oricate device-uri doriti, fara a-i fi afectata buna functionare.
  • Device-urile pot fi: senzori de apa, gaz, fum, miscare, temperatura, etc. intrerupatoare, becuri, prize, camere IP, video interfoane, incuietori, etc.Teoretic, dar si practic la aplicatie se pot conecta si pot functiona un numar nelimitat de device-uri.
74.99 LeiPret vechi: 105.99 LeiDiscount 30%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

LuminoaseLumina alba caldarece partydisco multicolor jocuri de culori instantanee culori
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii deschidereainchiderea dispozitivului prin programare
Home, ce poate fi folosit pentru locatii diferiteCasa apartament birou depozit hala industriala spatiu comercial etc trebuie sa se tina cont de informatiile de baza acestea fiind1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Kit banda led rgb wireless mentor sl004 wifi ip65 2m a++ dimabila premium

Mmd Kit banda led rgb wireless mentor sl004 wifi ip65 2m a++ dimabila premium

74.99 Lei

Cautari frecvente