Mmd Termostat de ambient smart mentor wifi 868mhz premium
Mmd

Mmd Termostat de ambient smart mentor wifi 868mhz premium

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Termostat de ambient Smart wireless programabil Mentor WIFi 868MHz In construirea propriului sistem Smart, ce poate fi folosit pentru locatii diferite: rezidential, birou, comercial, industrial, etc. trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza, acestea fiind: 1. Daca aplicatia, cloud-ul, software-ul care manageriaza device-urile sunt GRATUITE? DA, aplicatia este GRATUITA(vezi cartea tehnica) este disponibila in limba romana si/sau engleza, poate fi descarcata de pe Google Play sau Apple Store; 2. Cu ce protocol, tehnologie wireless este sistemul Smart Home functional? Aplicatia software si device-urile sunt operationale cu protocolul wireless 802.11 b/g/n (2.4 GHz), 868MHz, 3. Termostatul Mentor functioneaza fara unitate centrala? DA, Termostatul Mentor functioneaza fara unitate centrala! 4. Care este numarul minim sau maxim de device-uri pe care le putem conecta la sistem? Sistemul functioneaza cu unul sau oricate device-uri doriti, fara a-i fi afectata buna functionare.
  • Device-urile pot fi: senzori de apa, gaz, fum, miscare, temperatura, etc. intrerupatoare, becuri, prize, camere IP, video interfoane, incuietori, etc. Teoretic, dar si practic la aplicatie se pot conecta si pot functiona un numar nelimitat de device-uri.
  • Atentie! Pachetul este compus din: Termostat de ambient wireless si Receptor Termostatul se alimenteaza de la 2 baterii alkaline de tip AAA, poate fi montat atat pe perete cat si pe orice piesa de mobilier Receptorul se conecteaza si alimenteaza(230V) de la Centrala. Recomandam instalarea termostatului doar de un specialist.
  • Specificatii tehnice Termostat de ambient wireless Mentor: Tip conectare: wireless (fara fir) Protocol wireless: Wi-Fi Fecventa: 868 MHz Distanta semnal wireless: 200m in linie dreapta, fara obstacole Tensiune alimentare: 2 baterii AAA Alkaline(NU sunt incluse) Temperatura functionare: 0°C +45°C Culoare: alb Material: ABS Dimensiune: 135 x 87 x 23 mm Greutate: 100g.
  • Specificatii tehnice Receptor wireless Mentor: Tip conectare: prin fir la Centrala Protocol wireless: Wi-Fi Fecventa: 868 MHz Distanta semnal wireless: 200m in linie dreapta, fara obstacole Tensiune alimentare: 220V se conecteaza la Centrala Temperatura functionare: 0°C +45°C Culoare: alb Material: ABS Dimensiune: 86 x 86 x 26 mm Greutate: 50g.
  • Prin achizitia Termostatului puteti incepe constructia, pas cu pas a propriului sistem Smart.
  • In functie de necesitatile dumneavoastra si scenariile pe care doriti sa le creati sistemul este intuitiv si foarte usor de utilizat.
  • Cum se instaleaza un Termostat de ambient wireless programabil Mentor WIFi 868MHz? 1. Descarcati pe Smartphone, Tableta aplicatia(vezi cartea tehnica) de pe Google Play sau Apple Store.
  • Aplicatia transmite in timp real temperatura exterioara, umiditatea, viteza vantului si presiunea aerului. 2. In dreapta sus dati click pe iconita inch+inch, apar mai multe device-uri, accesati inchElectrical Outlet/Other Productsinch. 3. Asigurati-va ca LED-ul indicator al senzorului de apa se aprinde intermitent. 4. Accesati, din aplicatie, butonul inchLed-ul indicator se aprinde intermitentinch, astfel incepe instalarea si la 100% a-ti reusit instalarea ei.
  • Ce functii si scenarii se pot construi? 1. Dupa instalarea soft-ului puteti redenumi locul, pozitia si nr. produsului. 2. Monitorizeaza, controleaza si afiseaza in timp real temperatura din locatia unde termostatul este instalat. 3. Economisire agent termic de pana la 50% in functie de gradul de temperatura din camera. 4. Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii: deschiderea/inchiderea dispozitivului prin programare; la activarea unui senzor(miscare, usa, etc.) sa se activeaza si Termostatul. 5. Controleaza de la distanta temperatura. 6. Dispozitivul poate fi utilizat de unul sau mai multe persoane prin aplicatie. 7. Manipulare usoara, Pornire usoara si stabila. 9. Dupa inrolarea in aplicatie produsul transmite informatie zi si noapte, 24/7 pentru 4 perioade de masurare. 10. Ecranul este LCD cu iluminare in fundal, poate fi citit clar atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. 11. Pe ecran se afiseaza temperatura in grade Celsius setata sau temperatura masurata, ora.
275.99 LeiPret vechi: 354.99 LeiDiscount 23%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DiferiteRezidential birou comercial industrial etc trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza acestea fiind1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere
Pachetul este compus dinTermostat de ambient wireless si
Mentor

Tip conectareWireless (fara fir)
Prin fir la
Protocol wirelessWifi
Wifi
Fecventa868
868
Distanta semnal wireless200m in linie dreapta fara obstacole
200m in linie dreapta fara obstacole
Tensiune alimentare2 baterii
220v se conecteaza la
Temperatura functionare0c 45c
0c 45c
CuloareAlb
Alb
MaterialAbs
Abs
Dimensiune135 x 87 x 23 mm
86 x 86 x 26 mm
Greutate100g
50g
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii deschidereainchiderea dispozitivului prin programare
Home, utilizatorul are acces la automatizare si control fara intreruperi oriunde ar fi prin aplicatie si cloud gratuit la monitorizare si securitate prin camere video de interior si exterior senzori de miscare video interfoane incuietori

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Termostat de ambient smart mentor wifi 868mhz premium

Mmd Termostat de ambient smart mentor wifi 868mhz premium

275.99 Lei

Cautari frecvente