Mmd Yala inteligenta mentor sy014 premium wifi cu broasaca 5in1
Mmd

Mmd Yala inteligenta mentor sy014 premium wifi cu broasaca 5in1

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un proiect IoT by Mentor cu numar nelimitat de produse smart wireless intr-o singura aplicatie Yala Mentor SY014 se poate monta pe orice tip de usa de interior sau exterior, din metal sau lemn, ce are grosimea intre 70 -110 mm.
  • Yala Mentor SY014 are un design placut, este conceputa pentru a fi simplu de montat, configurat si utilizat.
  • Cu Yala Mentor SY014 va puteti controla si automatiza cu usurinta de la distanta, oricand si oriunde va veti afla, de pe Smartphone sau Tableta accesul in multiple locatii: apartament, vila, birou, hotel, etc.Functii, Automatizari, Avantaje Yala Mentor SY014 I.
  • Functii, Automatizari: 1. 5 functiie de deblocare/blocare yala: prin aplicatie, ampenta(fingerprint), parola, card si cheie. 2. Functia deblocare yala pe interior. 3. Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii: la deschiderea/inchiderea Yalei aceasta sa se blocheze dupa un anumit inteval de timp, deschiderea/inchiderea dispozitivului prin programare locala sau de la distanta, la activarea unui senzor yala sa se deschida/inchida pe intervale de timp. 4. Generare de coduri cu valabilitate limitata pentru accesul persoanelor care se afla in fata usii, pentru utilizare in regim hotelier, coduri ce pot fi trimise prin SMS sau email. 5. Notificari pe telefon la fiecare utilzare a yalei, baterii descarcate.II.
  • Avantaje 1. Consum redus de energie. 2. Pret redus, calitate superioara. 3. Dupa inrolarea in aplicatie produsul transmite informatie zi si noapte. 4. Control de la distanta. 5. Dispozitivul poate fi utilizat de unul sau mai multe persoane prin aplicatie. 6. Manipulare, pornire usoara si stabila.
  • Instalarea poate fi realizată chiar si de dvs. 7. Dupa instalarea soft-ului puteti redenumi locul, pozitia si nr. produsului. 8. Bateriile pot fi inlocuite si de acumulatori(4buc. tip AA/R06). 9. Daca bateriile/acumulatorii sau eupizat folositi pentru alimentarea, deblocare usii portul USB-C de 5V. 10. Interfata vocala la orice setare.Cum se instaleaza Yala Mentor SY014? Pasul 1. Inregistrati-va ca administrator, introduceti-va un cod de scuritate.
  • Pasul 2. Descarcati pe Smartphone, Tableta aplicatia(vezi cartea tehnica) de pe Google Play sau Apple Store.
  • Aplicatia transmite in timp real temperatura exterioara, umiditatea, viteza vantului si presiunea aerului.
  • Pasul 3. Conectati Yala la Aplicatie: I.
  • In dreapta sus dati click pe iconita inch+inch, iar in stanga pe verticala apar mai multe subdomenii, accesati-l pe cel din care produsul face parte, dati click pe el(daca nu reusiti cautati inchalteinch.
662.99 LeiPret vechi: 843.99 LeiDiscount 22%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

LocatiiApartament vila birou hotel etcfunctii
Automatizari1 5 functiie de deblocareblocare yalaprin aplicatie ampenta(fingerprint) parola card si cheie 2
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii la deschidereainchiderea
AplicatieI
Usa(vezi cartea tehnica).continut pachet 1 buc
Smart, ce poate fi folosit pentru locatii diferiteRezidential birou comercial industrial etc trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza acestea fiind1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Yala inteligenta mentor sy014 premium wifi cu broasaca 5in1

Mmd Yala inteligenta mentor sy014 premium wifi cu broasaca 5in1

662.99 Lei

Cautari frecvente