Mmd Kit automatizare smart porti, usi garaj mentor sy004 wifi
Mmd

Mmd Kit automatizare smart porti, usi garaj mentor sy004 wifi

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un proiect Mentor for IoT cu numar nelimitat de produse smart, wireless intr-o singura aplicatieKitul inteligent pentru automatizare porti, usi garaj Mentor SY004 are un design placut, este conceput pentru a fi rapid, simplu de montat, configurat si utilizat.
  • Cu ajutorul lui va puteti controla si automatiza, oricand si oriunde v-ati afla, cu usurinta de la distanta orice tip de porti, usi de acces intr-un garaj, intr-o unitate comerciala, hala industriala, etc.Functii, Automatizari, Avantaje Kit inteligent automatizare porti, usi garaj Mentor SY004I.
  • Functii, Automatizari:1. Functia utilizare manual Inchis/Deschis.2. Functia programare automata Inchis/Deschis pe intervale de timp in functie de programarea facuta.3. Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii:la deschiderea/inchiderea relului dispozitivul conectat sa functioneze pe un anumit interval de timp,deschiderea/inchiderea dispozitivului prin programare locala sau de la distanta,la activarea unui senzor releul sa se deschida/inchida pe intervale de timp.4. De fiecare dată când ușa este deschisă, veți primi notificare pe telefon.5. Functioneaza, control vocal cu Amazon Alexa, Google Home, Apple Siri(control vocal din aplicatie de pe iPhone: Siri Deschide/Inchide Poarta/Usa)II.
  • Avantaje1. Consum redus de energie.2. Pretul kitului este mic se amortizeaza foarte repede, chiar si dupa prima luna de utilizare.3. Dupa inrolarea in aplicatie produsul transmite informatie zi si noapte.4. Control de la distanta.5. Dispozitivul poate fi utilizat de unul sau mai multe persoane prin aplicatie.6. Manipulare, pornire usoara si stabila.
  • Instalarea poate fi realizată chiar si de dvs.7. Dupa instalarea soft-ului puteti redenumi locul, pozitia si nr. produsului.8. Intrebuintari multiple: automatzari porti, usi, rulouri, jaluzele, etc.Cum se instaleaza Kitul inteligent peentru automatizare porti, usi garaj Mentor SY004?Pasul 1. Descarcati pe Smartphone, Tableta aplicatia(vezi cartea tehnica) de pe Google Play sau Apple Store.
  • Aplicatia transmite in timp real temperatura exterioara, umiditatea, viteza vantului si presiunea aerului.Pasul 2. Conectati dispozitivul/releul la Aplicatie:I.
  • In dreapta sus dati click pe iconita inch+inch, iar in stanga pe verticala apar mai multe subdomenii, accesati-l pe cel din care produsul face parte, dati click pe el(daca nu reusiti cautati inchalte/alteinch.II.
  • Inchideti/Deschideti butonul ON/OFF de pe dispozitivi/releu pana cand simbolul WiFi va clipi intermitent.III.
  • Accesati, din aplicatie, butonul inchLed-ul indicator se aprinde intermitentinch, astfel incepe instalarea si la 100% a-ti reusit instalarea dispozitivului/releul.Pasul 3. Conectati dispozitivul/releul la automatizarea dvs.(vezi cartea tehnica).Continut pachet:1 buc.
  • Dispozitiv/releu/unitatea de comanda wireless1 buc.
83.99 LeiPret vechi: 102.99 LeiDiscount 19%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Automatizari1
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii la deschidereainchiderea relului dispozitivul conectat sa functioneze pe un anumit interval de timp deschidereainchiderea dispozitivului prin programare locala sau de la distanta la activarea unui senzor releul sa se deschidainchida pe intervale de timp4
Siri(control vocal din aplicatie de pe iphoneSiri
Intrebuintari multipleAutomatzari porti usi rulouri jaluzele etccum se instaleaza
AplicatieI
Conectati dispozitivul/releul la automatizarea dvs.(vezi cartea tehnica).continut pachet 1 buc
Smart, ce poate fi folosit pentru locatii diferiteRezidential birou comercial industrial etc trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza acestea fiind1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere
Temperatura functionare20c 70c

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Kit automatizare smart porti, usi garaj mentor sy004 wifi

Mmd Kit automatizare smart porti, usi garaj mentor sy004 wifi

83.99 Lei

Cautari frecvente