Mmd Hub gateway smart wireless mentor zigbee 3.0 premium
Mmd

Mmd Hub gateway smart wireless mentor zigbee 3.0 premium

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Gateway, HUB, Unitate centrala Smart wireless Mentor ZigBee 3.0 Premium HUB-ul, Gateway-ul, Unitatea Centrala intelligent(a) este centrul de control al tuturor dispozitivelor Mentor ce au ca protocol de conectare sistemul wireless ZigBee 3.0. HUB-ul are un design placut, este conceput pentru a fi rapid, simplu de configurat si utilizat.
  • Principalele caracteristici ale produselor inteligente wireless Mentor ZigBee 3.0 sunt: Consum redus de energie; Conectare la reteaua wireless mai rapida; NU prezinta interferente cu alte sisteme in utilizare, conectare: fiabilitate ridicata la conectare si functionare fara intreruperi a tuturor produselor din sistem in locatiile cu spatii multiple aflate atat pe orizontal cat si pe vertical; NU pot fi accesate de catre persoane externe sistemului.
  • La HUB, Gateway se pot conecta un numar nelimitat de produse inteligente Mentor cu protocol wireless ZeegBee 3.0 cum ar fi:Cap Termostatic wireless Mentor ZigBee 3.0 (accesati link). Specificatii tehnice HUB/: Tip conectare: wireless (fara fir) Protocol wireless: ZigBee, 802.11 b/g/n Fecventa: 2.4 GHz Distanta semnal wireless: 100m in linie dreapta, fara obstacole Tensiune alimentare: 220V, alimentator 5V 1A(este inclus) Temperatura functionare: -10°C +55°C Sistem de operare compatibil: Android, iOS Compatibil Apple Siri: DA Compatibil Amazon Alexa: DA Compatibil Google Assistant: DA Numar maxim device-uri wireless ce pot fi conectate la HUB: Nelimitat Culoare: alb Material: ABS Dimensiune: Φ90 x 23 mm Greutate net/brut: 85g / 210g.
  • Inainte de a incepe constructia propriului sistem Smart Home trebuie sa aveti in vedere urmatoarele: 1. Daca aplicatia, software-ul care manageriaza device-urile este GRATUIT(A)? DA, aplicatia este GRATUITA(vezi cartea tehnica), este disponibila in limba romana si/sau engleza, poate fi descarcata de pe Google Play sau Apple Store; 2. Cu ce protocol, tehnologie wireless sistemul este functional? Sistemul este functional atat cu protocolul wireless 802.11 b/g/n (2.4 GHz) WiFi sau/si ZigBee 3.0 3. Cu ce protocol wirless functioneaza produsul? HUB-ul, Gateway-ul wireless Mentor este operational cu protocolul wireless ZigBee 3.0. 4. Care este numarul minim sau maxim de device-uri pe care le putem conecta la sistem? Sistemul functioneaza cu unul sau oricate device-uri doriti, fara a-i fi afectata buna functionare.
  • Device-urile pot fi: senzori de apa, gaz, fum, miscare, temperatura, etc. intrerupatoare, becuri, prize, camere IP, video interfoane, incuietori, etc. Teoretic, dar si practic la aplicatie se pot conecta si pot functiona un numar nelimitat de device-uri.
  • Ce functii si scenarii se pot construi? 1. Dupa instalarea soft-ului si conectarea HUB-ului puteti redenumi locul, pozitia si nr. produsului. 2. Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii: deschiderea/inchiderea dispozitivului prin programare; la activarea unui senzor(miscare, usa, etc.) sa se activeaze unele produse din sistem; controlul temperaturii dintr-o locatie prin apliactie de pe telefonul mobil, etc.; 3. Dispozitivul poate fi utilizat de unul sau mai multe persoane prin aplicatie. 4. Manipulare usoara, Pornire usoara si stabila. 5. Dupa inrolarea in aplicatie produsul transmite informatie zi non-stop, 24/7. Cum instalam HUB-ul, Gateway-ul Mentor? 1. Descarcati pe Smartphone, Tableta aplicatia(vezi cartea tehnica) de pe Google Play sau Apple Store.
  • Aplicatia transmite in timp real temperatura exterioara, umiditatea, viteza vantului si presiunea aerului. 2. In dreapta sus dati click pe iconita inch+inch, vor aparea in stanga pe verticala mai multe pictograme cu categorii, alegeti HUB Control.
  • Dupa accesare vor aparea produsele din aceasta categorie, accesati ZigBee(ZeegBee) 3. Asigurati-va ca LED-ul indicator se aprinde intermitent pe culoare rosie. 4. Accesati, din aplicatie, butonul inchLed-ul indicator se aprinde intermitentinch, astfel incepe instalarea si la 100% a-ti reusit instalarea ei.
  • Prin integrarea produselor si solutiilor IoT, Smart Mentor, utilizatorul are acces: la automatizare si control fara intreruperi oriunde ar fi prin aplicatie si cloud. la monitorizare si securitate prin camere video de interior si exterior, senzori de miscare, video interfoane, incuietori Smart etc. la protectie prin alerta in caz de incediu, scurgeri de gaze si inundatie prin senzori de fum, senzori de gaze si senzori de apa Smart etc. la managementul consumului termic si energetic prin senzori de temperatura, termostate, intrerupatoare, becuri, prize Smart etc.
  • Garantie Sistemul beneficiaza de 1 an garantie in conditiile stipulate in Certificatul de Garantie.Important!
177.99 LeiPret vechi: 217.99 LeiDiscount 19%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Sunt
Nu prezinta interferente cu alte sisteme in utilizare, conectareFiabilitate ridicata la conectare si functionare fara intreruperi a tuturor produselor din sistem in locatiile cu spatii multiple aflate atat pe orizontal cat si pe vertical
Zeegbee 3.0 cum ar fi
Hub/
Tip conectareWireless (fara fir)
Protocol wirelessZigbee 80211 bgn
Fecventa24
Distanta semnal wireless100m in linie dreapta fara obstacole
Tensiune alimentare220v alimentator 5v 1a(este inclus)
Temperatura functionare10c 55c
Sistem de operare compatibilAndroid ios
SiriDa
AlexaDa
AssistantDa
HubNelimitat
CuloareAlb
MaterialAbs
Dimensiune90 x 23 mm
Greutate net/brut85g 210g
Home trebuie sa aveti in vedere urmatoarele1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii deschidereainchiderea dispozitivului prin programare
Mentor, utilizatorul are acces la automatizare si control fara intreruperi oriunde ar fi prin aplicatie si cloud la monitorizare si securitate prin camere video de interior si exterior senzori de miscare video interfoane incuietori

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Hub gateway smart wireless mentor zigbee 3.0 premium

Mmd Hub gateway smart wireless mentor zigbee 3.0 premium

177.99 Lei

Cautari frecvente