Mmd Termostat smart wireless mentor tsw002 wifi lcd premium
Mmd

Mmd Termostat smart wireless mentor tsw002 wifi lcd premium

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Termostatul are un design placut, este conceput pentru a fi rapid, simplu de configurat si utilizat.
  • Are un ecran LCD usor de citit cu lumina de fundal ce afiseaza temperatura setata, temperatura masurata, ziua, ora, programul setat(manual, eco, automat), vizibile si pe timp de noapte.
  • Cu Termostatul inteligent Mentor TSW002 va puteti programa si controla cu usurinta caldura de la distanta, oricand si oriunde v-ati afla de pe Smartphone sau Tableta, economisiti intre 25-40% din facturile de gaze, energie electrica, etc. printr-un consum controlat si printr-o incalzire eficienta.
  • Cu Termostatul inteligent Mentor TSW002 puteti programa temperatura in orice locatie doriti pentru orice moment al zilei.
  • Datorita funcționarii sale inovatoare și inteligente, termostatul conectat imbunatateste precizia incalzirii si confortul termic al unui birou, apartament, spatiu comercial al unei case, hale, etc.
  • Functii, Automatizari, Avantaje Termostat Inteligent Mentor TSW002 I.
  • Functii, Automatizari: 1. Functia programare Manual, Economic si Automat; 2. Functia program automat pe 4 intervale de timp in functie de programarea facuta, cand este activata aceasta functie, sistemul va trece automat pe modul de functionare cu 4 intervale de temperatura noapte, dimineata, zi, seara; 3. Functia fereastra deschisa; 4. Functia vacanta; 5. Functia protectie copii / blocare acces persoane neautorizate; 6. Functia protectie inghet; 7. Functia calibrare senzor de temperatura; 8. Functia limita temperatura minima si maxima; 9. Histerezis / Interval diferential: Aceasta functie permite modificarea intervalului de temperatura la care functioneaza termostatul.
  • Valoarea implicita este 0°C ceea ce inseamna ca la o temperatura reglata la 20°C, termostatul va porni caldura la 19.5°C si o va opri la 20.5°C.
  • Daca setam intervalul diferential la 0.5°C, termostatul va porni caldura la 19°C si o va opri la 21°C. 10. Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii: deschiderea/inchiderea dispozitivului prin programare locala sau de la distanta; la activarea unui senzor (miscare, usa, etc.) sa se activeaza si Termostatul.
  • II.
359.99 LeiPret vechi: 475.99 LeiDiscount 25%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Automatizari1
Interval diferentialAceasta functie permite modificarea intervalului de temperatura la care functioneaza termostatul
Puteti construi in aplicatie diferite automatizari si scenarii deschidereainchiderea dispozitivului prin programare locala sau de la distanta
Economii semnificative de combustibili si energieFacturile se reduc intre 25 si 40 in functie de locatie si sistemul de incalzire (in medie 30)
AplicatieI
Continut pachet 1 buc
Tip conectareWireless (fara fir)
La
Protocol wirelessIeee 80211bgn
Ieee 80211bgn
Fecventa868
868
Distanta semnal wireless100m in linie dreapta fara obstacole
100m in linie dreapta fara obstacole
Tensiune alimentareAlimentator
220240v
Temperatura functionare0c 45c
0c 45c
Sistem de operare compatibilAndroid ios
SiriDa
AlexaDa
AssistantDa
Numar maxim device-uri wireless ce pot fi conectate in aplicatieNelimitat
CuloareAlb
Alb
MaterialAbs
Abs
IpIp20
Dimensiune125 x 98x 235 mm
90 x 90 x 26 mm
Greutate270g
200 g
Smart, ce poate fi folosit pentru locatii diferiteRezidential birou comercial industrial etc trebuie sa se tina cont de cateva informatii de baza acestea fiind1
Device-urile pot fiSenzori de apa gaz fum miscare temperatura etc intrerupatoare becuri prize camere

Despre Mmd

„MMD” se referă în mod obișnuit la „MMD (Multimedia Displays) by TPV”, o marcă asociată cu produsele de afișare. MMD este o filială a TPV Technology Limited, care este un producător global de monitoare și afișaje de computer. Tehnologia TPV este un jucător important în industria display-urilor și este cunoscută pentru producerea de monitoare sub diferite nume de marcă, inclusiv Philips și AOC.

MMD se concentrează pe marketingul și distribuția monitoarelor marca Philips la nivel mondial. Monitoarele produse sub marca MMD dispun de obicei de diverse tehnologii, cum ar fi iluminarea din spate cu LED, panouri IPS, rezoluție înaltă și alte caracteristici avansate de afișare.

Reduceri accesorii casa inteligenta

Mmd Termostat smart wireless mentor tsw002 wifi lcd premium

Mmd Termostat smart wireless mentor tsw002 wifi lcd premium

359.99 Lei

Cautari frecvente