Suport pentru umbrelă, metal/sticlă, gl oldo

Suport pentru umbrelă, metal/sticlă, gl oldo

Vezi magazinul Drimus
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Suport pentru umbrelă, metal/sticlă, OLDO este fabricat din metal, unul dintre cele mai rezistente materiale, in combinatie cu sticla eleganta, prezentandu-ne un mod modern la vedere de asezare a umbrelelor.
  • Este un model modern din categoria suporturilor pentru umbrele, fiind fabricat cu scopul principal de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din jur intr-o maniera moderna, putand fi asezat pe hol, in birouri sau in hoteluri.
  • De altfel, fiind fabricat din materiale usoare, acesta prezinta o greitate de doar 2,5 kg.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere conform preferintelor fiecaruia, punandu-ne la dispozitie si un spatiu special in partea de jos unde se pot scurge umbrelele si astfel sa nu se ude podeaua.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Suport pentru umbrela fabricat in model elegant din metal in combinatie cu sticla, foarte usor de transportat Creat din material rezistent si prezentand spatii speciale pentru scurgerea umbrelei O alegere avangardista pentru asezarea in mod ordonat a umbrelelor indiferent de marimea lor Ideal pentru aranjarea umbrelelor intr-o maniera moderna si in acelasi timp utila Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 26 cm Lungime :cm Inaltime :60 Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
172.50 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaSuport pentru umbrela fabricat in model elegant din metal in combinatie cu sticla foarte usor de transportat
Latime26 cm
LungimeCm
Inaltime60
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Suport pentru umbrelă, metal/sticlă, gl oldo

Suport pentru umbrelă, metal/sticlă, gl oldo

172.50 Lei

Cautari frecvente