Cuier mobil gl oliver negru

Cuier mobil gl oliver negru

Vezi magazinul Drimus
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier mobil, inox + plastic negru, OLIVER este fabricat din inox, unul dintre cele mai rezistente materiale, in combinatie cu plastic de culoare neagra prezentandu-ne un mod modern la vedere de asezare a hainelor si a camasilor si chiar un spatiu special creat pentru asezarea ordonata a articolelor de incaltaminte.
  • Este un model modern din categoria cuierelor, fiind fabricat cu scopul principal de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din jur, putand fi asezat pe hol, in birouri sau in hoteluri.
  • De altfel, fiind fabricat din materiale usoare, acesta prezinta o greitate de doar 2,4 kg, greutate care ne permite trasportarea rapida si usoara in orice alta camera din casa.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere conform preferintelor fiecaruia.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat in model unic din inox in combinatie cu plastic elegant de culoare neagra, foarte usor de transportat Creat din material rezistent si prezentand spatii speciale pentru asezarea ordonata a camasilor, a hainelor sau a articolelor de incaltaminte O alegere avangardista pentru asezarea in mod ordonat a camasilor, pentru ca acestea sa nu se sifoneze Ideal pentru aranjarea hainelor si a incaltarilor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 80 cm Lungime : 43 cm Inaltime :85 cm – 150 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
113.85 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat in model unic din inox in combinatie cu plastic elegant de culoare neagra foarte usor de transportat
Latime80 cm
Lungime43 cm
Inaltime85 cm 150 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier mobil gl oliver negru

Cuier mobil gl oliver negru

113.85 Lei

Cautari frecvente