Cuier, metal, gri, gl otmar

Cuier, metal, gri, gl otmar

Vezi magazinul Drimus
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, metal, gri, OTMAR este fabricat din metal prezentandu-ne un mod inedit de asezare a hainelor si a camasilor si chiar a anumitor accesorii.
  • Este un model modern, fiind creat cu scopul principal de a se potrivi cu celelalte piese de mobilier din jur, putand fi asezat pe hol, in birouri sau in hoteluri.
  • In plus, fiind creat din materiale usoare, acesta nu trece de greutatea 2,5 kg, greutate care ne permite trasportarea rapida in orice alta camera din casa oricand dorim.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere sau in spatele usii conform necesitatilor fiecaruia.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat in model unic din metal gri, usor ca si greutate Realizat din material rezistent si prezentand spatii speciale pentru asezarea ordonata a camasilor, a hainelor sau a anumitor accesorii O alegere moderna pentru asezarea in mod ordonat a camasilor, pentru ca acestea sa nu se sifoneze Ideal pentru aranjarea hainelor si a accesoriilor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 46 cm Lungime : 30 cm Inaltime :108 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
132.25 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat in model unic din metal gri usor ca si greutate
Latime46 cm
Lungime30 cm
Inaltime108 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, metal, gri, gl otmar

Cuier, metal, gri, gl otmar

132.25 Lei

Cautari frecvente