Cuier mobil gl sebo cromat

Cuier mobil gl sebo cromat

Vezi magazinul Drimus
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Cuier mobil SEBO este fabricat din inox, cel mai rezistent si mai modern material, in combinatie cu elemente decorative din plastic de culoare neagra si ne pune la dispozitie atat suporturi pentru asezarea hainelor si a camasilor cat si suporturi special concepute pentru asezarea ordonata a accesoriilor sau a articolelor de incaltaminte.
  • Este fabricat prin intermediul unui concept modern, cu scopul de a se potrivi cu moda zilelor noastre din punctul de vedere al pieselor de mobilier, putand fi asezat pe hol, in birouri sau in hoteluri.
  • In plus, fiind creat din inox in combinatie cu plasticul, acesta are o greutate mica de doar 4 kg, greutate care ne permite trasportarea rapida in orice alta camera din casa.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse cuierul nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere sau in spatele usii conform dorintelor fiecaruia.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat din inox si plastic negru, in model avangardist, usor ca si greutate Realizat din materiale rezistente cu elemente decorative si spatii speciale pentru asezarea palariilor sau a sepcilor, a camasilor, a hainelor sau a articolelor de incaltaminte O alegere inedita pentru asezarea in mod ordonat a accesoriilor Ideal pentru aranjarea hainelor si a incaltarilor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 80 cm Lungime : 43 cm Inaltime : 90 cm – 160 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
177.10 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat din inox si plastic negru in model avangardist usor ca si greutate
Latime80 cm
Lungime43 cm
Inaltime90 cm 160 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier mobil gl sebo cromat

Cuier mobil gl sebo cromat

177.10 Lei

Cautari frecvente