Cuier, fag/argintiu, gl simon

Cuier, fag/argintiu, gl simon

Vezi magazinul Drimus
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, fag/argintiu, SIMON este fabricat din metal argintiu cu elemente decorative din fag 100 % natural si ne pune la dispozitie atat suporturi pentru asezarea hainelor cat si suporturi special concepute pentru asezarea ordonata a palariilor sau a sepcilor.
  • Fiind realizat intr-un model clasic, mereu la moda, cuierul poate fi asezat frumos pe hol, in birouri sau in hoteluri, potrivindu-se armonios cu absolut orice alta piesa de mobilier din jur.
  • De asemenea este creat din metal usor, in combinatie cu fag, avand o greutate de doar 4,5 kg, care ne permite trasportarea usoara in orice alta camera oricand dorim.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse dar si a designe-ului mereu la moda, cuierul Simon nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere pentru un design unic.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat din metal argintiu si fag, in model clasic, usor ca si greutate Realizat din materiale rezistente cu elemente decorative si spatii speciale pentru asezarea palariilor sau a sepcilor O alegere clasica ideala pentru asezarea in mod ordonat a accesoriilor Ideal pentru aranjarea hainelor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 45 cm Lungime : 45 cm Inaltime : 174 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
177.10 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat din metal argintiu si fag in model clasic usor ca si greutate
Latime45 cm
Lungime45 cm
Inaltime174 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, fag/argintiu, gl simon

Cuier, fag/argintiu, gl simon

177.10 Lei

Cautari frecvente