Cuier, lemn natural/crom, gl sunil

Cuier, lemn natural/crom, gl sunil

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, lemn natural/crom, SUNIL este fabricat cu atentie marita la detaliile de design din crom si lemn 100 % natural si ne pune la dispozitie atat suport cu umeras pentru asezarea hainelor sau a camasilor cat si suport special pentru asezarea ordonata a altor accesorii.
  • Fiind creat intr-un model inedit, cuierul poate fi asezat pe hol, in birou sau in hoteluri, potrivindu-se perfect cu celelalte piese de mobilier din jurul lui.
  • In plus este creat din materiale usoare, prezentand o greutate de 4,8 kg, greutate care ne permite trasportarea rapida si usoara in orice camera dorim.
  • Datorita greutatii si a dimensiunilor reduse, dar si a designe-ului elegant, acesta nu ocupa mult spatiu, putand fi asezat la vedere sau in spatele usii, conform necesitatilor fiecaruia.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat din crom si lemn natural, in model modern, usor ca si greutate Realizat din materiale rezistente cu elemente inedite si cu umeras pentru asezarea camasilor O alegere practica si chic pentru asezarea in mod ordonat a accesoriilor Ideal pentru aranjarea hainelor Usor de asamblat Dimensiuni cuier Latime: 46 cm Lungime : 28 cm Inaltime : 110 cm Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
138.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat din crom si lemn natural in model modern usor ca si greutate
Latime46 cm
Lungime28 cm
Inaltime110 cm
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, lemn natural/crom, gl sunil

Cuier, lemn natural/crom, gl sunil

138.00 Lei

Cautari frecvente