Cuier, strălucire neagră/lemn natural, gl vasil

Cuier, strălucire neagră/lemn natural, gl vasil

Vezi magazinul Drimus
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cuier, strălucire neagră/lemn natural, VASIL este creat cu atentie la detalii din metal stralucitor de culoare neagra si lemn 100 % natural si ne pune la dispozitie 4 suporturi de asezare a hainelor si suporturi speciale pentru ordonarea palariilor si a sepcilor.
  • Fiind creat intr-un model clasic, cuierul poate fi asezat frumos pe hol la intrare, in birouri sau in hoteluri, imbinandu-se armonios cu celelalte piese de mobilier din jur.
  • In plus este fabricat din materiale usoare, prezentand o greutate de 5 kg, fapt care permite trasportarea rapida si usoara oriunde, fara efort.
  • Datorita dimensiunilor reduse dar si a designe-ului clasic, acesta nu ocupa mult spatiu putand fi asezat la vedere sau in spatele usii, conform nevoilor fiecaruia.
  • Caracteristici pe care le veti aprecia : Cuier de podea fabricat din metal si lemn natural, chic si usor ca si greutate Fabricat din materiale rezistente cu elemente clasice mereu la moda O alegere utila si moderna pentru asezarea in mod ordonat a palariilor si a sepcilor datorita supoturilor speciale Ideal pentru aranjarea hainelor Usor de asamblat Garantie cuier: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj...
182.85 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ApreciaCuier de podea fabricat din metal si lemn natural chic si usor ca si greutate
Garantie cuier2 ani

Reduceri mobilier hol

Branduri cuiere

Cuier, strălucire neagră/lemn natural, gl vasil

Cuier, strălucire neagră/lemn natural, gl vasil

182.85 Lei

Cautari frecvente